|
Prof. Dr. rer. nat. Matthias Nagel
|
||||||||||
Lebenslauf (curriculum vitae)
1980 - 1986 Biologie-Studium an der Universität Göttingen (Hauptfach
Mikrobiologie). Education in biology at University of Göttingen (specializing in
micro- 1986 - 1989 Dissertation im Institut für Mikrobiologie der Universität
Göttingen mit dem Ph.D. thesis at Institute of Microbiology (University of Göttingen): 1989 - 1991 Wissenschaftlicher Mitarbeiter im Institut für Mikrobiologie
der Universität Post-doctoral position at Institute of Microbiology (University of Göttingen) working on a Lower Saxony project ("Basics of bioprocessing"). 1991 - 1998 Bereichsleiter "Mikrobiologie" im DIL - Deutsches
Institut für Lebensmittel- Head of the microbiological department at DIL - German Institute of
Food 1996 - 1998 Lehraufträge an den Universitäten Oldenburg und
Osnabrück für die Fächer Giving lectures on food microbiology and biotechnology at University
of Oldenburg and University of Osnabrück (Faculty of Biology). Professor at University of Applied Sciences Bremerhaven (Food Technology, Chair of Food Biotechnology and Microbiology). |
|||||||||||
|
|||||||||||